Oliver diu que VOX mai tendrà autorització fora de la campanya electoral

“Perquè no és una entitat col·laboradora amb l’Ajuntament”, va recordar el batle durant el darrer ple municipal

 

El batle de Manacor, Miquel Oliver, va confirmar durant el darrer ple municipal que VOX “mai tendrà l’autorització” municipal per instal·lar una carpa “perquè no és una entitat col·laboradora amb l’Ajuntament”. Aquestes paraules eren la resposta a una pregunta feta pel líder del partit Plataforma por Manacor, José Antonio Argiz, en la que demanava per què un acte de l’entitat ‘Ateneu lo Tort’ havia aconseguit permís per dur a terme un acte al Parc Municipal aquest Nadal i la formació de Javier Fernàndez no podia muntar una carpa informativa als carrers de la ciutat.

Oliver va treure dos folis plens de noms: “Aquestes són entitats que ajuden a que els manacorins i manacorines siguin millors… el partit aquest ho dubto molt”. Al mateix temps que va assegurar que tampoc es donarà autorització a “cap partit polític que no ho faci dins el marc legalment constituït de la campanya electoral”.

Maig de 2021

VOX Manacor va criticat a finals de maig de 2021 que el batle Miquel Oliver el hagués obligat a retirar una carpa informativa instal·lada en la via pública durant les Fires i Festes, quan comptava amb “tots els permisos” necessaris. “El batle independentista de Més, fent gala, una vegada més, del seu tarannà poc democràtic, ha enviat la Policia Local per obligar-nos a treure la carpa” digueren en aquella ocasió.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad