Llum verda a la reforma des del carrer Amargura a la plaça Ramon Llull

L’Ajuntament reserva una partida de 1,8 milions procedents dels romanents municipals

 

L’eix cívic que va des del carrer Amargura fins a la plaça Ramon Llull (del Mercat) serà completament reformat. Així ho ha decidit l’ajuntament de Manacor, que aquest passat divendres en Junta de Govern va tractar el tema i la reserva d’una partida procedent dels romanents municipals de 1,8 milions d’euros, que serà al preu al qual sortirà la futura contractació del projecte.

Segons explica la regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa, es tracta d’una reforma substancial que afectarà i unificarà les voreres i l’asfalt des de l’inici del carrer Amargura, passant pel Palau, plaça Cós i carrer Antoni Galmés fins a arribar a la plaça del Mercat. “En aquests moments s’estan duent a terme els estudis preliminars perquè, evidentment, s’han de treure les obres dels tres trams de manera conjunta”. La portaveu del PSOE subratlla la necessitat de “dignificar tot aquest espai que duu molts d’anys sense una rehabilitació, sobretot el tram del carrer Antoni Galmés”.

Es contempla que, allà on es pugui, s’ampliaran les voravies i s’unificaran les rajoles i aspectes estètics, a més de deixar un asfalt homogeni. “Pel que fa a Amargura, el fet que sigui una via de lliure accés dins la ZPR fa que no poguem ampliar, ja que s’han de mantenir les places d’aparcament”. Està previst que el projecte ja es pugui licitar dins l’any 2022.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad