El Bisbe Taltavull explica els reptes de l’Esglesia mallorquina a s’Agrícola

La presentació va córrer a càrrec de Mossèn Antoni Amorós, rector de les parròquies de Manacor

 

Aquest divendres el Bisbe de Mallorca, Monsenyor Sebastià Taltavull, va impartir a S’Agrícola una conferència titulada ‘l’Església de Mallorca avui, propostes i reptes’. La presentació va córrer a càrrec de Mossèn Antoni Amorós, rector de les parròquies de Manacor, que a més d’explicar la seva trajectòria religiosa, va destacar-ne les seves qualitats humanes.

Taltavull va començar recalcant els orígens cristians de la nostra terra, fent referència a les restes arqueològiques de basíliques paleocristianes presents a les tres illes; per centrar-se a continuació en quina és la realitat de l’Església de Mallorca en ple segle XXI. Va subratllar que església són tots els seguidors de Jesús i la importància dels laics per dur a terme el missatge evangèlic en el moment actual.

També ens va descriure com està organitzada la diòcesi de Mallorca, així com les seves fortaleses, debilitats i reptes. Va voler ressaltar la tasca social duta per l’església a través de diversos col·lectius i va fer referència  al paper de Càritas. Monsenyor Taltavull va concloure amb un missatge d’esperança i ànims.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad