El Bisbe Taltavull explica els reptes de l’Esglesia mallorquina a s’Agrícola

La presentació va córrer a càrrec de Mossèn Antoni Amorós, rector de les parròquies de Manacor

 

Aquest divendres el Bisbe de Mallorca, Monsenyor Sebastià Taltavull, va impartir a S’Agrícola una conferència titulada ‘l’Església de Mallorca avui, propostes i reptes’. La presentació va córrer a càrrec de Mossèn Antoni Amorós, rector de les parròquies de Manacor, que a més d’explicar la seva trajectòria religiosa, va destacar-ne les seves qualitats humanes.

Taltavull va començar recalcant els orígens cristians de la nostra terra, fent referència a les restes arqueològiques de basíliques paleocristianes presents a les tres illes; per centrar-se a continuació en quina és la realitat de l’Església de Mallorca en ple segle XXI. Va subratllar que església són tots els seguidors de Jesús i la importància dels laics per dur a terme el missatge evangèlic en el moment actual.

També ens va descriure com està organitzada la diòcesi de Mallorca, així com les seves fortaleses, debilitats i reptes. Va voler ressaltar la tasca social duta per l’església a través de diversos col·lectius i va fer referència  al paper de Càritas. Monsenyor Taltavull va concloure amb un missatge d’esperança i ànims.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad