Proposta per tancar les dues corbes mortes de Cala Varques

L’Ajuntament ha demanat a Carreteres que faci inaccessibles les dues corbes que serveixen d’aparcaments il·legals

 

Manacor no vol que les fotografies que cada estiu es repeteixen a la carretera de Cala Varques es tornin a repetir. Per això l’Ajuntament ha demanat directament al Consell de Mallorca (que és qui té competències en carreteres) tancar físicament les dues corbes aïllades que queden de l’antiga carretera comarcal Ma-4014, i que durant els mesos d’estiu són utilitzades d’aparcaments improvitzats per a desenes de vehicles, el que suposa un altre efecte cridada per a Cala Varques i que comporta, a més, la presència de ‘gorrilles’ il·legals.

En aquest sentit, la solució més efectiva per fer inaccessibles les dues ‘esses’ seria la col·locació de barreres a fi de que els pocs veïnats que tenen l’entrada a les seves finques a través d’aquestes corbes mortes, siguin els únics (juntament amb determinats tècnics del Consell) que en tenguin les claus.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad