Proposta per tancar les dues corbes mortes de Cala Varques

L’Ajuntament ha demanat a Carreteres que faci inaccessibles les dues corbes que serveixen d’aparcaments il·legals

 

Manacor no vol que les fotografies que cada estiu es repeteixen a la carretera de Cala Varques es tornin a repetir. Per això l’Ajuntament ha demanat directament al Consell de Mallorca (que és qui té competències en carreteres) tancar físicament les dues corbes aïllades que queden de l’antiga carretera comarcal Ma-4014, i que durant els mesos d’estiu són utilitzades d’aparcaments improvitzats per a desenes de vehicles, el que suposa un altre efecte cridada per a Cala Varques i que comporta, a més, la presència de ‘gorrilles’ il·legals.

En aquest sentit, la solució més efectiva per fer inaccessibles les dues ‘esses’ seria la col·locació de barreres a fi de que els pocs veïnats que tenen l’entrada a les seves finques a través d’aquestes corbes mortes, siguin els únics (juntament amb determinats tècnics del Consell) que en tenguin les claus.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad