La rotonda de Na Camel·la també està ja en marxa

La imatge

 

La rotonda de la plaça Madrid, situada al final del passeig de Na Camel·la, és la segona que serà redissenyada per la delegació de Medi Ambient de l’ajuntament de Manacor, a fi de llevar tota la gespa central i substituir-la per escorça d’arbre i distintes plantes aromàtiques més adients per estalviar aigua. Es tracta d’una passa més dins el pla municipal iniciat fa ara una setmana, pel qual es pretén llevar la gespa ornamental i que no té servei social i canviar-la per elements de jardí mediterrani.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad