Llibre i darrer ball dels nous dimonis del Simó Ballester

La imatge

 

El CEIPIEEM Simó Ballester ha presentat aquest dijous el conte ‘En Banyes Grosses i na Simona. Els dimonis de l’escola’, en un acte íntim i molt entranyable, amb la presència dels alumnes delegats i delegades de primària. Els dos han comparegut i han ballat davant la presència de Mateu Marcè, regidor d’Educació de l’ajuntament de Manacor, Pere Pascual, il·lustrador de l’edició, les alumnes que en feren el disseny inicial, la presidenta de l’AMIPA i els mestres músics. La publicació va acompanyada d’una proposta didàctica.Hem acabat amb un darrer ball, esperant que poguem gaudir-ne més l’any que ve”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad