El ritme d’ingressats per covid continua pujant a Manacor

Males xifres per entrar dins el cap de setmana

 

Continua pujant el ritme d’ingressats per coronavirus a l’hospital de Manacor, que durant tota la setmana ha registrat un augment constant i que de moment no du punt de baixar aquest cap de setmana. Així les coses ara ja sí que se superen els 50 pacients totals amb covid, i avui divendres ja en són 54, dels quals 47 són a llits de planta i 7 més greus ingressats a llits de la Unitat de Cures Intensives i a l’espera de com evolucionen.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad