El ritme d’ingressats per covid continua pujant a Manacor

Males xifres per entrar dins el cap de setmana

 

Continua pujant el ritme d’ingressats per coronavirus a l’hospital de Manacor, que durant tota la setmana ha registrat un augment constant i que de moment no du punt de baixar aquest cap de setmana. Així les coses ara ja sí que se superen els 50 pacients totals amb covid, i avui divendres ja en són 54, dels quals 47 són a llits de planta i 7 més greus ingressats a llits de la Unitat de Cures Intensives i a l’espera de com evolucionen.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad