Els pacients Covid de l’hospital ja superen els 50

Es manté el nombre d’ingressats positius a la UCI manacorina

 

Avui, dia de sant Sebastià, la xifra d’ingressats positius per Covid a l’hospital de Manacor torna a pujar, fins a situar-se per damunt dels 50, números gens positius tenint en compte l’estat general de la comarca. D’aquesta manera ara mateix 44 persones amb coronavirus ocupen llits de planta, mentre que 7 més són a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera que la seva situació millori i puguin superar la malaltia.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad