Els pacients Covid de l’hospital ja superen els 50

Es manté el nombre d’ingressats positius a la UCI manacorina

 

Avui, dia de sant Sebastià, la xifra d’ingressats positius per Covid a l’hospital de Manacor torna a pujar, fins a situar-se per damunt dels 50, números gens positius tenint en compte l’estat general de la comarca. D’aquesta manera ara mateix 44 persones amb coronavirus ocupen llits de planta, mentre que 7 més són a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera que la seva situació millori i puguin superar la malaltia.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad