El Vacubús amplia la seva estada a Manacor

Per rebre la primera dosi sense cita entre les 9,30 i les 18,30 hores

 

La Conselleria de Salut i Consum ha decidit prorrogar l’estada de l’autobús de vacunació contra la COVID-19 a l’aparcament del supermercat Eroski de Manacor, on estarà operatiu fins el dia 22 de gener (inclòs). Tothom que encara no estigui vaccinat hi podrà rebre la primera dosi sense haver de demanar cita. L’objectiu de Salut és incrementar el percentatge de vacunació entre la població i posar a l’abast dels ciutadans totes les facilitats per fer-ho. El bus compta amb una infermera i una tècnica en cures auxiliars d’infermeria d’Atenció Primària de Mallorca i un auxiliar de serveis de GSAIB, entre les 9.30 i les 18.30 hores.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad