El local de Dentix es converteix en el nou punt de vacunació de Manacor

La imatge

 

El local que fins fa uns mesos va ocupar la franquícia de dentistes Dentix (situat al carrer Jaume Domenge número 23) torna a obrir, però ara com a nou centre de vacunació contra la Covid-19 al centre de Manacor. Així ho ha anunciat avui el Govern. De fet demà migdia la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, visita el nou punt de vacunació habilitat a la capital del Llevant. L’acompanyaran el director general del Servei de Salut, Juli Fuster; la coordinadora dels centres de vacunació COVID-19, Toñi Ballesteros, i el batle de Manacor, Miquel Oliver.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad