Manacor celebra les Beneïdes alternatives des de s’Ermita

El vídeo

 

El grup Team Faves ha organitzat enguany unes Beneïdes alternatives a s’Ermita de Manacor. Amb la retransmissió de l’actor Antoni Gomila i la col·laboració del batle de Manacor, Miquel Oliver, l’original proposta ha partit de la parella protagonista Miquel i Xisco, que tradicionalment replega les ‘malifetes’ dels animals que passen cada any per l’aigua beneïda de la plaça des Mercat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad