Aquests són els millors frontis i mostradors de Sant Antoni 2022

Dels premis organitzats un any més per l’Associació Cultural Amics de Sant Antoni

 

Aquests són els resultats dels tres primers premis del concurs de mostradors Sant Antoni 2022 organitzat per l’Associació Amics de Sant Antoni: 1. Cereria Sa Bresca; 2. Comercial Balear; 3. Fruites Febrer. I aquests els dels millors frontis: 1. Es Carrer de’n Ballester; 2. Arquitecte Gaudí n° 8; 3. Sant Andreu n°17

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad