Apoteòsica interpretació manacorina de l’himne de Sant Antoni

El vídeo

 

Aquest dissabte els centenars de persones que acudiren a l’Auditori de Manacor pogueren gaudir del concert titulat ‘Les músiques de Sant Antoni’, una mostra de tonades tradicionals a càrrec de Tramudança i la Banda de Música de Manacor, que va concloure amb una interpretació plena de sentiment compartida entre públic i músics.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad