270 persones canten els Goigs de Sant Antoni a la parròquia dels Dolors

Seguint les mesures sanitàries i amb emoció malgrat la limitació d’aforament a Completes

 

Amb l’aforament reduït, però amb el mateix sentiment de sempre. Tot i la suspensió de la resta de celebracions santantonieres a Manacor, les Completes han estat l’únic reducte tradicional que ha fet tornar a sentir l’emoció del 16 de gener i la devoció juvenil per la festa del sant ermità. 270 persones s’han reunit a les 19.30 hores a la parròquia de Nostra Senyora dels Dolors per interpretar, a ple pulmó, el Cant dels Goigs de Sant Antoni al costat de la Banda de Música i després d’uns versos previs cantats en llatí, reminiscència de l’antiga litúrgia.

I és que les mesures imposades pel Govern conseqüència de la sisena onada covid han minvat l’assistència fins a menys d’un 30% del total habitual. Un públic que va haver de guanyar-se l’entrada aquesta setmana assistint als dos assajos previs de dijous i dissabte. Tots asseguts i prèviament acreditats amb nom i DNI.

Prèviament la parròquia va recomanar aquests dies que no s’acostés a l’església dels Dolores ningú que no estigués a la llista per evitar possibles aglomeracions. Un cop a dins, els assistents han hagut de romandre asseguts als bancs habilitats amb una distància interpersonal d’1,5 metres i, evidentment, amb mascareta. Finalment els Goigs s’han cantat amb fervor però amb els afortunats sense poder moure’s del seu lloc.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad