On s’amaguen les hamaques i els para-sols manacorins?

La imatge

 

Com si d’un joc es tractés. Algú sap on es guarden els para-sols, les hamaques o els banys portàtils que es col·loquen a les platges del municipi de Manacor que disposen d’aquests serveis?. Les gairebé mil hamaques (és incorrecte dir gandula perquè haurien de ser plegables i d’inclinació regulable) que gestiona des d’aquest passat estiu són apilades just defora de l’escorxador municipal. Però no només hi són les de color beig amb el logotip manacorí, també n’hi ha de liles amb l’escut de l’ajuntament d’Alcúdia, que va ser qui els hi va deixar al consistori manacorí quan no en tenia abastament.

Els banys portàtils de fusta també són a l’escorxador de Manacor, però enlloc d’estar a la part posterior, són a l’aparcament de la seva entrada principal. Pel que fa als 449 para-sols que tot l’estiu han donat ombra als turistes i locals, són desmuntats dins un garatge del carrer Arxiduc Lluís Salvador, aquesta vegada sí ben resguardats del mal temps.

La SAM (societat anònima de serveis dependent del consistori), com dèiem, ha gestionat aquest estiu els serveis dels arenals del municipi i per tant també els 449 para-sols i les 936 hamaques de la costa manacorina, repartides entre Cala Anguila, Cala Mendia, Porto Cristo, s’Illot, Cala Murada, s’Estany den Mas, Es Domingos Grans, es Domingos Petits i Cala Antena.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad