El plànol dels frontis i mostradors més santantoniers

La imatge

 

L’Associació Cultural Amics de Sant Antoni han fet públic el plànol de Mostradors i Frontis santantoniers 2022 perquè tothom qui vulgui els pugui visitar durant aquestes festes. “Aprofitam per agraïr tota aquesta participació tant de mostradors com de frontis, deixant ben clar així que Manacor és el millor poble santantonier per excel·lència”, apunta l’associació. Entre avui capvespre i diumenge el jurat es passejarà per avaluar tots els comerços participants i tots els frontis.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad