‘Dóna-li sa volta’: formació i treball remunerat a la Fundació Deixalles

Enguany és el primer any que s’imparteix el programa a la nau de Deixalles Manacor amb un total de 8 alumnes

 

L’alumnat treballador del projecte ‘Dóna-li sa volta’ ha rebut aquest divendres la visita del director general de Model Econòmic i Ocupació, Llorenç Pou, a les instal·lacions de la Fundació Deixalles Manacor per veure de primera mà i fer seguiment del projecte. Mercedes Álvarez, directora de projecte afirma que en el programa, a més de la feina que aprenen a fer els joves, i de la formació rebuda, “intentam dur a terme les accions necessàries complementaries i dissenyar l’itinerari a seguir pels joves un cop finalitzin el programa”.

‘Dóna-li sa volta’ és el nom del projecte SOIB Jove, que combina formació i treball remunerat, impartit per la Fundació Deixalles. La subvenció que ha estat concedida per desenvolupar el projecte de Manacor és de 167.216,55 euros i la concedida per desenvolupar el projecte de Palma és de 200.957,53 euros. Enguany és el primer any que s’imparteix el programa a la nau de Deixalles Manacor amb un total de 8 persones alumnes treballadores i el cinquè en la nau de Deixalles Palma amb un total de 10 persones alumnes treballadores.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad