‘Dóna-li sa volta’: formació i treball remunerat a la Fundació Deixalles

Enguany és el primer any que s’imparteix el programa a la nau de Deixalles Manacor amb un total de 8 alumnes

 

L’alumnat treballador del projecte ‘Dóna-li sa volta’ ha rebut aquest divendres la visita del director general de Model Econòmic i Ocupació, Llorenç Pou, a les instal·lacions de la Fundació Deixalles Manacor per veure de primera mà i fer seguiment del projecte. Mercedes Álvarez, directora de projecte afirma que en el programa, a més de la feina que aprenen a fer els joves, i de la formació rebuda, “intentam dur a terme les accions necessàries complementaries i dissenyar l’itinerari a seguir pels joves un cop finalitzin el programa”.

‘Dóna-li sa volta’ és el nom del projecte SOIB Jove, que combina formació i treball remunerat, impartit per la Fundació Deixalles. La subvenció que ha estat concedida per desenvolupar el projecte de Manacor és de 167.216,55 euros i la concedida per desenvolupar el projecte de Palma és de 200.957,53 euros. Enguany és el primer any que s’imparteix el programa a la nau de Deixalles Manacor amb un total de 8 persones alumnes treballadores i el cinquè en la nau de Deixalles Palma amb un total de 10 persones alumnes treballadores.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad