L’Ajuntament canvia les Beneïdes pel mercat del dilluns

L’anul·lació de les celebracions de Sant Antoni deixa lliure la plaça Ramon Llull

 

L’ajuntament de Manacor ha anunciat que aquest proper dilluns hi haurà mercat i que es durà a terme al mateix lloc de sempre, és a dir als voltants de la plaça Ramon Llull. Aquest aclariment es fa perquè, en teoria, aquest dilluns com a 17 de gener que serà, s’hi haurien d’haver celebrat les Beneïdes de Sant Antoni, que fa uns dies (com la majoria d’actes tradicionals) varen quedar anul·lades per mor de les mesures sanitàries imposades des del Govern. Una decisió que alguns veïnats no acaben d’entendre per la concentració pública que podria suposar un dia festiu i de mercat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad