Un grup d’arquitectes s’interessen pels passadissos damunt les voltes de l’església

La imatge

 

Arrel del reportatge publicat per aquesta revista fa només uns dies, un grup d’arquitectes manacorins ja s’han posat en contacte amb el rector de Manacor, Antoni Amorós, a fi de poder conèixer de primera mà els passadissos i les habitacions que s’amaguen damunt les voltes de les capelles de la parròquia de Nostra Senyora dels Dolors de Manacor. Una ‘excursió’ per una part ben desconeguda del temple neogòtic començat l’any 1890 en substitució de l’anterior església de Santa Maria, i que resta inacabat des de 1932.

Les habitacions amagades damunt les capelles de la parròquia de Manacor

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad