El Simó Ballester estrena conte i dimònia

Fruit de les aportacions de l’alumnat, de l’equip docent i de l’il·lustrador Carles Pascual

 

El Centre d’Educació Infantil i Primària Integrat en Ensenyaments Elementals de Música Simó Ballester de Manacor, presentarà el proper dimecres l’edició del conte En Banyes Grosses i na Simona. Els dimonis de l’escola. una tasca duita a terme al centre, fruit de les aportacions de l’alumnat, de l’equip docent i de l’il·lustrador Carles Pascual.

Al llarg del matí d’aquest divendres 14 de gener (a partir de les 11h) els protagonistes reals seguint les mesures sanitàries, desplegaran els seus balls per les aules del centre. S’estrenarà la nova dimònia, que per primera vegada acompanyarà el dimoni de l’escola.

L’acte de presentació del conte es durà a terme a les 12h del proper dimecres 19 de gener, a l’exterior de l’entrada principal de l’escola. Comptarà amb l’assistència del regidor d’Educació de l’ajuntament de Manacor, Mateu Marcé, de l’il·lustrador del conte, les alumnes que varen fer el dibuix inicial de la dimònia, i representants del Consell d’Infants, la coordinadora de la Comissió de Festes i l’equip directiu. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad