Més del 87% de manacorins ja duen totes les dosis contra la Covid

Això vol dir que ja són 34.743 persones les que han completat la pauta de vacunació contra la Covid

 

El 87,6% dels habitants del municipi de Manacor ja duen la pauta completa de vacunes covid. Així ho reflexa l’estadística actualitzada de la conselleria de Salut del Govern, que també explica que això vol dir que ja són 34.743 els manacorins que duen les tres (dues en el cas que la primera fos Janssen).

Pel que fa referència a les persones que encara només duen una dosi, sabem que són el 89,4%, és a dir 36.289, una xifra que es va començar a accelerar a partir del passat mes de juliol, quan el gruix de la població va passar per l’hipòdrom municipal. Si ens fixam pel grups d’edat, els que més cobertura de pauta completa due són els majors de 80 anys i els que estan entre 60 i 69 amb pràcticament un 100%.

Vacubus

La Conselleria de Salut i Consum ha instal·lat l’autobús de vacunació contra la COVID-19 a l’aparcament del supermercat Eroski de Manacor, on estarà operatiu fins el 15 de gener. Tothom que encara no estigui vacunat hi podrà rebre la primera dosi sense haver de demanar cita. L’objectiu de Salut és incrementar el percentatge de vacunació entre la població i posar a l’abast dels ciutadans totes les facilitats. El bus comptarà amb una infermera i una tècnica en cures auxiliars d’infermeria d’Atenció Primària de Mallorca i un auxiliar de serveis de GSAIB, que vacunaran entre les 9.30 i les 18.30 hores.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad