L’Ajuntament prohibeix els coets i els cavalls pels carrers durant Sant Antoni

L’ajuntament de Manacor ha tret un ban municipal en que indica que, tot i que s’han suspès els actes que conformen les festes de Sant Antoni 2022, especialment aquesta setmana queden prohibides pràctiques com tirar coets (tant a la via pública com en espais privats), muntar a cavall o activitats semblants pels carrers o el consum de begudes alcohòliques en la via pública. També es demana evitar les concentracions en cases o les trobades particulars.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad