Concentració i ruta de Ferraris

La imatge

 

El Grup Ferraristes, impulsat des de Manacor i Palma per l’empresari automobilístic Mateu Català i Miquel Vidal respectivament, es van tornar a reunir aquest passat diumenge al restaurant Ca Na Miquela de ses Teuleres de Vilafranca, a fi de compartir moments i vivències amb la prestigiosa marca torinesa com a referent. Una de les darreres accions del col·lectiu apassionat de la marca italiana va ser el repartiment de regals entre els nins mallorquins més necessitats durant aquestes passades festes nadalenques. Dins el selecte club de propietaris d’un Ferrari al municipi hi ha varis manacorins com el tennista Rafel Nadal, tot i que no forma part encara del grup de sortides.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad