Oferta de sortides esportives per fer en família a Manacor

L’Ajuntament organitza també un cicle de conferències impartides per professionals de l’esport

 

L’ajuntament de Manacor mostra el seu compromís amb l’esport i amb el foment d’una ciutadania sana i activa amb una sèrie d’activitats orientades i destinades a tots els públics. El primer trimestre de 2022 arrencarà amb el cicle de conferències ‘Manacor, ciutat de l’esport’, un cicle de conferències impartides per persones relacionades amb l’esport d’alt nivell dirigides a tots els públics i on els ponents aportaran l’experiència pròpia i donaran eines per a aplicar en el dia a dia per millorar la qualitat de vida.

Obrirà el cicle de xerrades el psicòleg esportiu Marc Sansó, que ha treballat tant amb esportistes d’alt rendiment com amb esportistes amateurs i que donarà eines per a ajudar-nos a mantenir la motivació. El mes de febrer, la llicenciada en Ciències de l’activitat física i l’esport i corredora de muntanya, Bel Calero, oferirà una visió de l’esport des de la igualtat d’oportunitats. Finalment, el mes de març, la periodista i analista web Laura Montes, community manager del CV Manacor, ajudarà a veure la importància de les xarxes socials en la gestió esportiva. Les conferències es duran a terme a la sala gran de Na Capellera i comptaran amb totes les mesures sanitàries pertinents.

“Una de les coses que ens ha ajudat a veure aquesta pandèmia és la importància de mantenir una ment i un cos sa, i l’esport és una eina que ens ajuda a estar sans i sanes tan a nivell físic com psíquic. El sedentarisme i la inactivitat física són factors de risc que aumenten en nombre de persones malaltes i de morts prematures”, ha advertit el delegat d’Esports, Artur Aguiló, durant la roda de premsa de presentació de les activitats que ha tengut lloc aquest dimarts.

El Patronat Municipal d’Esports fa feina ja en la programació de les conferències per al segon trimestre, previstes pel maig, juny i juliol.

Sortides en família

Aquest 2022 també arriba el programa ‘Sortides en família’, organitzat pel Patronat Municipal d’Esports en col·laboració amb el Consell de Mallorca. Es tracta d’excursions adaptades a tots els nivells, pensades per a poder fer en família, gratuïtes i comptaran amb un monitor guia. El calendari previst és el següent:

– 5 de MARÇ. Sortida en BTT per la Via Verda. (Opció de proporcionar bicicleta en cas de no disposar-ne)

– 9 d’ABRIL. Sortida de marxa nòrdica a Cala Virgili. (Es deixaran bastons per a qui no en tingui)

– 15 de MAIG. Sortida de senderisme de Cala Morlanda a Porto Cristo, per la costa.

Activitats formatives

Aquest dimarts també s’han donat a conèixer dues activitats de caire formatiu més:

1. Formació del programa “MANACOR ES CARDIOPROTEGEIX” amb l’objectiu de donar a conèixer el funcionament i utilitat dels Desfibril·ladors Semiautomàtics que hi ha instal·lats a diferents indrets del municipi. Com més gent el conegui i el sàpiga fer servir, més protegida estarà la població de Manacor davant una possible aturada cardiorespiratòria.

2. Taller “I si eliminem tabús? El món del sòl pelvià”. A càrrec de Francisca Ribot, fisioterapèuta especialitzada en disfuncions del sòl pelvià. Previst per la setmana de la Dona, el mes de març.

Totes aquestes activitats seran gratuïtes i es tindran en compte les mesures sanitàries vigents en el moment de l’activitat. Per a participar en qualsevol de les activitats s’haurà de reservar plaça, ja que hi ha places limitades. La reserva s’ha de fer a través del correu esports@manacor.org o a través del telèfon 662350785.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad