L’Ajuntament no troba cap nau per llogar a 1.573 euros mensuals

Esgotat el segon plaç de la convocatòria per col·locar-hi el curs de manteniment d’embarcacions d’esbarjo, no descarta haver de comprar

 

La regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa (PSOE) va informar ahir dilluns de la manca d’ofertes arribades en temps i forma fins a l’Ajuntament, a fi de poder llogar una nau que doni cabuda a la nova Certificació Professional per al manteniment de embarcacions d’esbarjo. “Hi ha hagut interessats però al final no s’han presentat ofertes, malgrat que vam pujar el preu respecte a la primera convocatòria”.

Ja fa uns mesos que el consistori intenta sense èxit trobar una nau que tengui les característiques sol·licitades per impartir les classes, és a dir, estar ubicat dins el sòl urbà consolidat dels nuclis urbans del municipi de Manacor i ser compatible amb l’ús urbanístic permès al qual ha de ser destinat. Una superfície mínima útil de 445 metres quadrats, amb espais per a una aula de gestió, tallers de màquines i mecanitzat, taller d’electricitat, electrònica i informàtica, taller de veles, entre d’altres (banys, recepció i direcció, etcètera). Situat en planta baixa i disposar de façana que doni al carrer exterior, així com d’accés directe des de la via pública.

L’immoble també ha de comptar amb les condicions mínimes de subministrament i instal·lació elèctrica, subministrament d’aigua i evacuació de xarxa residual. A més, també ha d’estar en condicions adequades per ser ocupat amb condicions d’habitabilitat i pavimentat, lliure de deixalles, enderrocs o restes de materials de construcció, i ha de disposar de ventilació per als serveis higiènics. El preu del contracte s’establia en una renda mensual de 1.573 €/mes (IVA inclòs), que els licitadors podran millorar a la baixa.

De moment ni a Porto Cristo (en primera instància) ni a Manacor. “Sent així ens plantegem fer-ho des del públic, seria el més coherent”. És a dir que fos l’Ajuntament qui comprés la nau directament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad