L’Ajuntament no troba cap nau per llogar a 1.573 euros mensuals

Esgotat el segon plaç de la convocatòria per col·locar-hi el curs de manteniment d’embarcacions d’esbarjo, no descarta haver de comprar

 

La regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa (PSOE) va informar ahir dilluns de la manca d’ofertes arribades en temps i forma fins a l’Ajuntament, a fi de poder llogar una nau que doni cabuda a la nova Certificació Professional per al manteniment de embarcacions d’esbarjo. “Hi ha hagut interessats però al final no s’han presentat ofertes, malgrat que vam pujar el preu respecte a la primera convocatòria”.

Ja fa uns mesos que el consistori intenta sense èxit trobar una nau que tengui les característiques sol·licitades per impartir les classes, és a dir, estar ubicat dins el sòl urbà consolidat dels nuclis urbans del municipi de Manacor i ser compatible amb l’ús urbanístic permès al qual ha de ser destinat. Una superfície mínima útil de 445 metres quadrats, amb espais per a una aula de gestió, tallers de màquines i mecanitzat, taller d’electricitat, electrònica i informàtica, taller de veles, entre d’altres (banys, recepció i direcció, etcètera). Situat en planta baixa i disposar de façana que doni al carrer exterior, així com d’accés directe des de la via pública.

L’immoble també ha de comptar amb les condicions mínimes de subministrament i instal·lació elèctrica, subministrament d’aigua i evacuació de xarxa residual. A més, també ha d’estar en condicions adequades per ser ocupat amb condicions d’habitabilitat i pavimentat, lliure de deixalles, enderrocs o restes de materials de construcció, i ha de disposar de ventilació per als serveis higiènics. El preu del contracte s’establia en una renda mensual de 1.573 €/mes (IVA inclòs), que els licitadors podran millorar a la baixa.

De moment ni a Porto Cristo (en primera instància) ni a Manacor. “Sent així ens plantegem fer-ho des del públic, seria el més coherent”. És a dir que fos l’Ajuntament qui comprés la nau directament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad