Hi haurà més inspeccions a bars i restaurants manacorins fins dilluns

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha signat avui un ban municipal mitjançant el qual informa de l’especial atenció que hauran de mantenir els responsables de bars i restaurants del municipi, d’avui i fins dilluns dia 17, a fi de mantenir a retxa les mesures sanitàries vigents als seus establiments. S’adverteix també que es reforçaran les inspeccions de mesures sanitàries i de seguretat durant aquestes festes de Sant Antoni malgrat l’anul·lació de molts dels actes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad