El PP denuncia “l’autorització privilegiada a una organització política propera a l’equip de govern”

“Un acte que no representa en absolut la majoria del poble manacorí malgrat tots els veïnats n’han hagut de sufragar el seu cost”

 

Després de la organització d’un acte al Parc Municipal de Manacor, el passat 29 de desembre, promogut per Endavant OSAN (Organització Socialista d’Alliberament Nacional) i Arran; ambdues organitzacions polítiques juvenils d’esquerres; des del Partit Popular denuncien públicament “la utilització de recursos públics i l’autorització privilegiada per part de l’equip de govern per a aquest esdeveniment”.

Mai en temps democràtics cap equip de govern havia autoritzat actes polítics fora de temps electoral. Era una pràctica no escrita, però respectada per totes les formacions, que ara el batle Miquel Oliver ha contravingut sembrant un precedent i generant desigualtats flagrants”, explica el PP.

“En plenes festes de Nadal quan molts d’actes s’han hagut de suspendre, fins i tot actes infantils; en que la majoria de la societat fa durs equilibris per compensar salut i economia; i quan l’oci nocturn ha restat tancat durant molt de temps, les dues organitzacions polítiques properes a la ideologia del batle Oliver han pogut organitzar un concert sense problemes i a més, amb el suport d’operaris municipals que els han muntat tota la infraestructura”, critica la portaveu Maria Antònia Sansó.

El Grup Municipal Popular afirma que des de la brigada municipal, i a instàncies polítiques, es van desplaçar taules, cadires i un cadafal; a més de procedir al seu muntatge per a la celebració de l’acte polític. “Un acte que no representa en absolut la majoria del poble manacorí malgrat tots els veïnats n’han hagut de sufragar el seu cost”. “Censuram rotundament aquest malbaratament de doblers públics per a la conveniència d’organitzacions polítiques i instam el batle Oliver a disculpar-se públicament per aquesta autorització a més de restablir immediatament la pràctica de no autoritzar actes polítics fora del període electoral”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad