Repunten els ingressos covid a l’hospital

Les festes nadalenques es fan notar en els ingressos a l’hospital de Manacor. Avui dilluns 10 de gener, l’augment és significatiu respecte les darreres dades fetes públiques divendres. Els positius covid que ocupen llits de planta han pujat de 27 a 40, mentre que els més greus, els qui estan a la Unitat de Cures Intensives (UCI) continuen essent 7.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad