L’Ajuntament paga 112.000 euros en hores extra de 2021

La majoria de la quals corresponen a agents de la Policia Local que han cobert guàrdies

 

L’ajuntament de Manacor ha pagat 112.000 euros en gratificacions a funcionaris municipals. És a dir en hores extra de 2021. La majoria de la quals corresponen a agents de la Policia Local que han cobert guàrdies de torns ordinaris, per la insuficiència d’efectius policials per completar una roda normal.

Així ho va explicar la regidora d’Hisenda, Cristina Capó, durant el darrer ple ordinari de desembre, en que es va referir a la necessitat que l’ajuntament manacorí pagui dins el mateix any les hores extraordinàries fetes pels seus treballadors “i no haver d’esperar a que les cobrin ja dins l’any següent com passava fins ara”. El batle, Miquel Oliver, va aclarir que molts d’aquests doblers va a parar a la Policia Local i que s’ha d’aprofitar ara que l’economia local és bona i es poden abonar en temps i forma aquestes gratificacions.

20 agents més

Cal recordar que a partir d’aquest proper mes de gener, està previst que es vagin incorporant fins a 20 agents més: 12 amb places ja pressupostades, i uns altres 8 que seran els anomenats agents covid, encarregats sobretot de fer cumplir amb les normatives sanitàries. Un increment que no es notarà en els comptes municipals de 2022, però sí en els de 2023.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad