Els consells per eliminar manualment les bosses de processionària

El video

 

Arribat el moment d’eliminar les bosses de processionària, la conselleria de Medi Ambient ha editat un video per si algú té pins afectats, i vol eliminar-les manualment així com s’indica a continuació. També una bona solució pot ser instal·lar caixes niu per afavorir que les aus insectívores s’alimentin dels cucs.

Més informació a: sanitatforestal.caib.es

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad