Professors i personal del Mossèn Alcover tornen a ser alumnes

La imatge

 

Professorat i treballadors de l’institut Mossèn Alcover de Manacor han tornat a col·locar-se darrera el pupitre. Amb llibres, mapes, bolles del món i ulleres antigues, han tornat enrere en el temps com per art de màgia, tot just ara que l’institut manacorí ha cumplit 50 anys.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad