La llista d’espera de l’alberg de Manacor continua pujant

Durant el mes de desembre s’han distribuït 775 racions de berenar, dinar i sopar als usuaris residents

 

Tres persones han ingressat a l’alberg de Manacor (que gestiona Fundació Trobada) durant el passat mes de desembre de 2021, de les quals dues ho han fet per primera vegada (una espanyola i una estrangera extra-comunitària), mentre que l’altra persona ho ha fet per reingrés. Han pogut entrar gràcies a haver ocupat les tres places que han estat baixa.

Menjador de l’alberg de Manacor, gestionat per la Fundació Trobada

 

Cal recordar que des de fa un parell d’anys no hi ha més places disponibles a l’alberg que les que deixen lliures les baixes que es produeixen i que actualment la llista d’espera segueix al alça i ja és d’onze persones. 

La mitjana de pernoctacions diàries ha estat de 20 places ocupades, encara que la disponibilitat és que 25, a causa d’absències justificades, amb un total mensual de 634. En quant a les places de menjador, s’han distribuït 775 racions de berenar, dinar i sopar als usuaris residents. L’Alberg de Manacor és un servei del Consell de Mallorca que gestiona la Fundació Trobada.  

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad