Exitós concert de Reis a s’Agrícola

A càrrec del tenor Álvaro Chaves, acompanyat al piano per Déborah Monserrat

 

Aquest passat dia de Reis va tenir lloc a S’Agrícola un exitós concert del tenor Álvaro Chaves, acompanyat al piano per Déborah Monserrat. La primera part del programa va estar dedicada a la música clàssica amb fragments tant de música lírica com d’òperes. Varen interpretar obres de Bellini, Hahn i Di Capua i parts d’òperes de Puccini i Donizzetti. La segona part va presentar un canvi de registre i va estar dedicada al teatre musical i la música crossover, amb la interpretació final de la cançó My way. El públic que omplia la sala de s’Agrícola va gaudir d’un bon espectacle i així ho va demostrar amb els seus aplaudiments finals.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad