Exitós concert de Reis a s’Agrícola

A càrrec del tenor Álvaro Chaves, acompanyat al piano per Déborah Monserrat

 

Aquest passat dia de Reis va tenir lloc a S’Agrícola un exitós concert del tenor Álvaro Chaves, acompanyat al piano per Déborah Monserrat. La primera part del programa va estar dedicada a la música clàssica amb fragments tant de música lírica com d’òperes. Varen interpretar obres de Bellini, Hahn i Di Capua i parts d’òperes de Puccini i Donizzetti. La segona part va presentar un canvi de registre i va estar dedicada al teatre musical i la música crossover, amb la interpretació final de la cançó My way. El públic que omplia la sala de s’Agrícola va gaudir d’un bon espectacle i així ho va demostrar amb els seus aplaudiments finals.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad