El PP demana quins recursos municipals s’utilitzaren per l’acte independentista del Parc

Ha registrat la pregunta pel proper ple municipal. L’acte va estar organitzat per Arran i Endavant

 

El passat 29 de desembre capvespre es va organitzar al Parc Municipal de Manacor un acte en favor de la independència dels Països Catalans. La celebració, enmarcada dins la Diada de Mallorca 2021 i sota el títol ‘Només la independència ens farà lliures. Ni pactes ni reformes. Mallorca, Països Catalans. Contra la reforma del règim enfortim la unitat popular’, va estar convocada per Arran i Endavant (organitzacions afins a la CUP).

L’acte va tenir lloc a l’esplanada del Parc Municipal

 

Ara el Partit Popular de Manacor vol conèixer (i així ho ha registrat per poder demanar-ho al ple del proper dilluns) si l’Ajuntament hi va aportar recursos i els motius perquè es va poder dur a terme donada la situació sanitària i l’anul·lació d’altres esdeveniments nadalencs a les mateixes dates.

“Encara que varis actes públics s’han hagut de suspendre, el dia 29 de desembre es va realitzar un acte al Parc Municipal organitzat per entitats privades”, recorda la portaveu del grup, Maria Antònia Sansó, que vol conèixer quins recursos públics, tant humans com materials, es feren servir per l’acte.

L’acte independentista, que va constar d’una Gala Popular (18 hores) i un Concert Antirepressiu (20 hores), va transcórrer sense incidents remarcables, segons fonts de la Policia Local, encara que cal dir també que la presència de públic va ser reduïda. Aquesta és una primera passa per a la presentació d’una candidatura de la CUP a les properes eleccions municipals.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad