Baixada important de positius ingressats a Manacor

El nombre total disminueix encara que pugen els malats per covid a la UCI

 

Considerable descens dels ingressats positius per covid a la tercera planta de l’hospital comarcal de Manacor. Si a mitjan setmana parlàvem de 37 ara ja només n’hi ha 27, deu menys. El que dóna a entedre que la corba pot tenir una tendència negativa continuada i que, poc a poc, el nombre de malalts que han de menester ingrés anirà disminuint així com passin els propers dies. Això sí, els que estan més greus a la Unitat de Cures Intensives (UCI) han pujat de 6 a 7.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad