Baixada important de positius ingressats a Manacor

El nombre total disminueix encara que pugen els malats per covid a la UCI

 

Considerable descens dels ingressats positius per covid a la tercera planta de l’hospital comarcal de Manacor. Si a mitjan setmana parlàvem de 37 ara ja només n’hi ha 27, deu menys. El que dóna a entedre que la corba pot tenir una tendència negativa continuada i que, poc a poc, el nombre de malalts que han de menester ingrés anirà disminuint així com passin els propers dies. Això sí, els que estan més greus a la Unitat de Cures Intensives (UCI) han pujat de 6 a 7.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad