L’anècdota del Rei, la televisió i la grua a l’hospital de Manacor

L’esperit nadalenc soluciona un problema i omple d’il·lusió els ingressats

 

El Nadal de l’any passat encara va ser més estrany que aquest. Poques celebracions i moltes mesures sanitàries van deixar un panorama de restriccions per a tothom. I quan deim tothom volem dir que tampoc els Reis d’Orient se salvaren. A Manacor arribaren en cabriols i sense massa gent al carrer, mentre que a l’hospital idearen una fórmula original per donar emoció i espectacularitat a la cosa: pujaren el rei Melcior a una grua perquè saludés al malalts i acompanyants que guaitaven de les finestres de les habitacions.

En vistes d’aquella acció tan entranyable, ahir una parella de reporters de IB3 televisió va decidir que enguany seria una bona idea transmetre en imatges la pujada reial a les altures. Arriben, aparquen el cotxe i demanen a quina hora serà. Però qui s’encarrega cada any de dur la il·lusió nadalenca als malalts, Toni Llodrà, va passar pena que la pirotècnia prevista pogués dur problemes de seguretat i es va decidir esperar. Encara que l’arribada dels periodista va capgirar els plans. Per qualque cosa es va inventar l’esperit nadalenc, no??

Com per a tot problema hi ha almanco una solució, l’hospital de Manacor va avisar Llodrà perquè treguessin la grua i es vestís en 10 minuts de Rei Melcior, es va col·locar dins la canastra de la grua, va encendre l’estel d’Orient… i per amunt com l’any passat!.

El resultat va ser espectacular, de res va importar el grinyolar del mecanisme (lent però segur). Les ganes i la predisposició varen guanyar. L’enginy nadalenc va fer, un any més, que les persones que es troben ingressades en un moments tan assenyalats de l’any poguessin disfrutar de l’esperit reial.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad