La cavalcada de Reis omple de fantasia Manacor

Desfilada de Reis sense incidències a Manacor, on l’Ajuntament havia preparat un recorregut de carrers llargs i amples per intentar evitar aglomeracions i a fi que la cavalcada reial patís poques aturades. Amb el món de fantasia com a protagonista (carboner i carbonera inclosos), la comitiva ha sortit d’Orient (el pati del col·legi La Salle) per continuar fins a Baix des Cós i d’allà en direcció a la parròquia. La pluja ha fet acte de presència, però sense arribar a calar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad