La brigada tapa els clots de la camada a l’Ecoparc de Manacor

La imatge

 

Operaris de la brigada municipal de Manacor ha fet feina aquesta setmana en tapar els clots més profunds de la camada que du a l’Ecoparc local. Unes feines per sortir del pas a l’espera que en algun moment el camí pugui ser reasfaltat així com toca i com reclamen els veïnats, que critiquen que foren ells qui en el seu temps pagaren l’acondicionament que ara hauria d’assumir per complet el consistori. Un apedaçat que ve després de la intervenció de l’Ajuntament i la concessionària del servei a diverses zones conflictives del punt verd.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad