Ja és aquí el programa de Sant Antoni 2022

La imatge

 

El Patronat de Sant Antoni de Manacor ja ha fet públic el programa de d’actes de cara als propers dies de gener. Unes celebracions que no tendran el toc habitual dels darrers anys i on s’ha decidit, com ja va passar l’any 2021, amollar coets com a recordatoris d’aquells actes que queden totalment anul·lats com el Primer Ball, la sortida dels dimonis de Cal Baciner o l’encesa del primer fogueró davant la Rectoria. Falta saber si al final les Completes seran tancades al públic, o la parroquia, com va anunciar a finals de desembre, deixarà passar un poc menys del 30% d’aforament.

Aquest és el programa del Patronat:

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad