Onze pacients menys en un dia ingressats per covid a l’hospital

Una reducció que falta per saber si és per altes o per trasllats a altres centres

 

Noves xifres per l’esperança les que ens arriben de l’hospital comarcal de Manacor, perquè si ahir dilluns eren 54 les persones ingressades per coronavirus, avui dimarts són onze menys, fins a deixar el número total en 43, de les quals 37 continuen estant a planta i 6 més a la Unitat de Cures Intensives (UCI). El que encara no ha aclarit el centre hospitalari manacorí és si aquesta reducció respòn a pacients donats d’alta o a trasllats a altres hospitals mallorquins.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad