Mor Nofre Riera, pioner en la informació digital del futbol balear

Impulsor de la web ‘Futbolbalear’, ens ha deixat als 65 anys

 

El manacorí Nofre Riera, pioner en la comunicació digital del futbol de les illes, ha mort avui dimarts a l’edat de 65 anys. Una notícia que ha sorprès a tota la comunitat de seguidors de la web ‘futbolbalear’, de la que en va ser implusor i a la del món de l’esport de la pilota. Promocionador del futbol base (tant de lliga com de seleccions autonòmiques) i del femení, la seva fou una tasca entregada a l’esport, primer com a jugador i després com a entrenador. El nostre condol a tota la seva família i amics.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad