Les Completes sí que es faran però amb reducció d’aforament

El públic assistent no es podrà moure del seu lloc i s’hauran de guardar les distàncies

 

El cant dels Goigs de Sant Antoni, moment especial pels santantoniers manacorins, es podrà dur a terme. Així ho ha confirmat la parròquia de Els Dolors, que considera que amb la suspensió de la pràctica totalitat d’actes del programa és quan més es necessita l’ajuda del sant ermità. Tot i això s’hauran de cumplir una serie a de normes sanitàries d’acord amb la situació actual, marcades des del Govern i que bàsicament suposen una reducció de l’aforament al temple i la impossibilitat de desplaçar-se dels assistents, un cop estiguin asseguts als bancs.

“Des de la parròquia, comprenem i compartim la decisió de l’Ajuntament i del Patronat de suprimir les beneïdes i les festes populars de St. Antoni. Pensam que, més que mai, el poble de Manacor necessita ser encomanat a la protecció de St. Antoni, guaridor de malalties”.

Si no hi ha indicacions noves del Bisbat o del Govern:

1: Les completes es realitzarà d’una manera que encara està en estudi. Sense cap dubte, totalment distinta de l’habitual.

2: L’ofici solemne es realitzarà obert al poble seguint les normes dictades per el Govern Balear:

– 100% d’aforament amb 1,5 m de distanciament, lo que redueix les possibilitats a manco d’un 30 % de la capacitat.

– La comunió es donarà de tal manera que tothom qui la desitgi la pugui prendre sense moure’s del seu lloc.

– Els goigs es cantaran sense fer un desplaçament cap a la capella i amb el poble sense moure’s del seu lloc.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad