Els Reis aniran sense mascareta però no podran tirar caramels

Les trones reials es situaran un metre i mig per damunt de la carrossa

 

Els Reis d’Orient arriben demà a Manacor. Ho faran a les 18,30 hores seguint un recorregut que anirà des del carrer de Sant Llorenç, passant pel de Capdepera, l’avinguda Baix des Cós i fins a la plaça des Cós. Un recorregut llarg que permeti la distància social necessària en aquests moments i amb l’obligació que tothom a partir dels sis anys dugui mascareta. Els qui no en duran seran els tres Reis d’Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar aniran amb la cara destapada, “en primer lloc perquè van damunt una carrossa i asseguts a una trona que està a més d’un metre i mig d’alçada”, explica el batle de Manacor, Miquel Oliver, “i en segon, per no perdre la màgia” i puguin ser ben reconeguts pels infants.

Sense caramels

Els que sí que hauran de dur la mascareta sanitària seran els patges i tot el sèquit que acompany els Reis, així com els mateixos Mags d’Orient, que quan baixin a peu de carrer se l’hauran de col·locar. El que no hi haurà tampoc enguany seran caramels. Per segon any consecutiu l’Ajuntament creu oportú que cal evitar qualsevol contacte innecessari i no sen llançaran ni des de les carrosses ni sen donarà cap en mà.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad