Els Reis aniran sense mascareta però no podran tirar caramels

Les trones reials es situaran un metre i mig per damunt de la carrossa

 

Els Reis d’Orient arriben demà a Manacor. Ho faran a les 18,30 hores seguint un recorregut que anirà des del carrer de Sant Llorenç, passant pel de Capdepera, l’avinguda Baix des Cós i fins a la plaça des Cós. Un recorregut llarg que permeti la distància social necessària en aquests moments i amb l’obligació que tothom a partir dels sis anys dugui mascareta. Els qui no en duran seran els tres Reis d’Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar aniran amb la cara destapada, “en primer lloc perquè van damunt una carrossa i asseguts a una trona que està a més d’un metre i mig d’alçada”, explica el batle de Manacor, Miquel Oliver, “i en segon, per no perdre la màgia” i puguin ser ben reconeguts pels infants.

Sense caramels

Els que sí que hauran de dur la mascareta sanitària seran els patges i tot el sèquit que acompany els Reis, així com els mateixos Mags d’Orient, que quan baixin a peu de carrer se l’hauran de col·locar. El que no hi haurà tampoc enguany seran caramels. Per segon any consecutiu l’Ajuntament creu oportú que cal evitar qualsevol contacte innecessari i no sen llançaran ni des de les carrosses ni sen donarà cap en mà.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad