Les festes fan pujar espectacularment els ingressats covid a Manacor

Si l’augment continua s’hauran de derivar pacients UCI a altres hospitals

 

Les xifres d’ingressats a la tercera planta de l’Hospital Comarcal de Manacor, positius per Covid, ja superen els 50. Les primeres celebracions de les festes nadalenques i l’augment de contagis de la variant Ómicron, com era d’esperar, han fet disparar els números i ara mateix, acabada de començar la setmana, hi ha 48 pacients a llits de planta i 6 més a la Unitat de Cures Intensives (UCI), és a dir el màxim a que pot arribar el centre manacorí abans d’anar derivant pacients greus cap a altres hospitals mallorquins.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad