Les festes fan pujar espectacularment els ingressats covid a Manacor

Si l’augment continua s’hauran de derivar pacients UCI a altres hospitals

 

Les xifres d’ingressats a la tercera planta de l’Hospital Comarcal de Manacor, positius per Covid, ja superen els 50. Les primeres celebracions de les festes nadalenques i l’augment de contagis de la variant Ómicron, com era d’esperar, han fet disparar els números i ara mateix, acabada de començar la setmana, hi ha 48 pacients a llits de planta i 6 més a la Unitat de Cures Intensives (UCI), és a dir el màxim a que pot arribar el centre manacorí abans d’anar derivant pacients greus cap a altres hospitals mallorquins.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad