Cues per poder entrar a veure el betlem de s’Ermita

La imatge

 

No sabem si és pel tassó de xocolata que ofereixen en entrar o per la novetat de la proposta feta enguany per l’Associació Cultural Sant Domingo de Manacor, però el que és cert és l’èxit que va tenir durant tota la jornada d’ahir el gran betlem de 40 metres quadrats muntat damunt l’altar de l’oratori de la Mare de Déu del Roser, amb distintes escenes i bots d’aigua per crear ambients diferents tot recreant el poble on va nèixer Jesús, i on ben prest arribaran els Reis d’Orient. Cues de desenes de persones tot seguint els escalons que duen al petit temple, per un total de 1.032 persones al llarg del dia. Tornarà a obrir els propers 6 i 9 de gener a partir de les 18 hores.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad