Aquest serà el recorregut dels Reis per Manacor, Porto Cristo i s’Illot

Tot està llest perquè els Reis d’Orient arribin dimecres a Manacor, Porto Cristo i s’Illot. Està previst que arribin als carrers de Manacor a partir de les 18,30 hores i entrin pel c/ Sant Llorenç, vagin per Capdepera, pugin per l’avinguda Baix des Cós fins a la plaça des Cós i d’allà a l’església dels Dolors. S’han establerts una serie de normes sanitàries perquè els veïnats puguin guardar les distàncies. A més, els infants a partir dels sis anys hauran de dur mascareta.

Aquí us deixam recorreguts i horaris:

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad