Aquest serà el recorregut dels Reis per Manacor, Porto Cristo i s’Illot

Tot està llest perquè els Reis d’Orient arribin dimecres a Manacor, Porto Cristo i s’Illot. Està previst que arribin als carrers de Manacor a partir de les 18,30 hores i entrin pel c/ Sant Llorenç, vagin per Capdepera, pugin per l’avinguda Baix des Cós fins a la plaça des Cós i d’allà a l’església dels Dolors. S’han establerts una serie de normes sanitàries perquè els veïnats puguin guardar les distàncies. A més, els infants a partir dels sis anys hauran de dur mascareta.

Aquí us deixam recorreguts i horaris:

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad