La grua municipal ja està matriculada i a punt per actuar

La imatge

 

La nova grua municipal ja està matriculada i a punt per entrar en funcionament. Fa unes setmanes l’ajuntament de Manacor va anunciar la compra del vehicle (que serà gestionat per la SAM) per no haver de pagar a una empresa privada, pels serveis de trasllat al depòsit policial dels vehicles abandonats o mal aparcats amb el cost derivat que això suposava en factures. Com es pot observar en la imatge, la retolació segueix el disseny propi dels vehicles dels cossos de seguretat com la Policia Local, amb el color blau predominant al frontal i els laterals. L’Ajuntament té previst poder adquirir-ne una altra dins l’any 2023.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad