Neteja exprés del punt verd manacorí

Responsables de l’empresa es personen per solucionar els aspectes més urgents. L’Ajuntament es compromet també a arreglar aquesta setmana la camada d’entrada 

 

El punt verd de Manacor torna a presentar un aspecte decent. Després de la crítica feta des d’aquesta revista, el passat dijous, sobre el mal estat de l’Ecoparc en diverses qüestions de neteja i de seguretat laboral, membres de l’empresa concessionària (Lumsa) així com una representació de l’ajuntament de Manacor es varen personar al lloc a les 8 del matí d’ahir divendres per comprovar l’estat de la situació i intentar posar-hi solució.

Imatge després de la neteja realitzada aquest divendres dematí

 

Entre cinc persones van netejar la part més conflictiva del punt verd, la zona on s’hi acumulen els grans electrodomèstics com geleres, congeladors o termos. Van anar col·locant-los en els dos grans receptacles que tenen per després poder-los transportar. Ara falta saber si les condicions de seguretat de l’espai (amb fang i distints obstacles que fan complicada la feina dels operaris) també canviarà en les properes setmanes.

Una actuació ràpida que segons el consistori manacorí també es completarà amb la intervenció de la brigada municipal aquesta propera setmana, a fi d’arreglar en la mesura d’allò possible els distints clots de la camada d’accés a l’Ecoparc, molts d’ells d’una profunditat preocupant pel mes d’un centenar de camions, furgonetes o turismes que hi passen cada dia.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad