El primer infant de 2022 nat a Manacor no arriba fins passades les 18 hores

La imatge

 

El primer nadó del nou any a la comarca de Manacor s’ha fet esperar. No ha estat fins avui capvespre quan s’ha conegut la notícia del naixement a l’Hospital de Manacor de Mia Pozo Vázquez, una nina que ha vist la llum a les 18,11 hores. Ha pesat 2,720 quilos i tant ella com els seus pares, que viuen a Felanitx, estan en bon estat de salut.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad