Manacor queda sense pressió d’aigua més de mig dia

La SAM confirma que va ser una averia provocada per la rotura d’una tuberia a l’alçada de l’estació de trens

 

Una greu averia provocada per la rotura de la tuberia que baixa des dels depòsits des Serralt fins a l’estació de trens de Manacor, a l’alçada de la plaça de Sa Mora, va fer que ahir bona part de la ciutat quedés sense cap pressió d’aigua corrent, el que va impedir que molts de veïnats protestessin virtualment a la SAM (l’empresa municipal que gestiona el suministrament) per haver d’estar durant tot el capvespre sense dutxar-se o poder rentar els plats.

La presidenta de la SAM, Cristina Capó, ha explicat que es va tractar d’una rotura provocada precisament per diversos canvis de pressió dins la mateixa xarxa en impulsar l’aigua. Cosa que va provocar que damunt les 16,30h l’aigua arribés a sortir al carrer a l’alçada de Mercadona. L’aigua en qüestió era la que es vessa a la xarxa corrent procedent del pou municipal de Sa Moladora. Al final, més de mig dia sense pressió justament un dia després que l’Ajuntament anunciés la posada en funcionament de la primera font d’aigua potable del municipi.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad